Vår vision

Work

Moderna kontorslösningar och möteslokaler för ett flexibelt sätt att jobba. Vi förstår att du är unik, precis som alla andra. Hos oss hittar du lokaler som passar oavsett ditt företags storlek. Om ni behöver extra utrymme kan ni snabbt få plats för extra medarbetare hos oss. Vi erbjuder smarta, digitala lösningar, breda bredband och starkt kaffe. Allt för att du ska kunna fokusera på det du gör bäst.

Eat

Mat och dryck som vi själva eller våra partners omsorgsfullt valt ut. En smakfull upplevelse med fokus på hållbarhet och närproducerade produkter. Som medlem har du ditt eget Society Works medlemskort som du kan använda för att betala på alla restauranger som ingår i Nordrest-koncernen, t ex Pocket, MODIS och Arken.

Meet

Dynamiska och kreativa möteslösningar oavsett om det är ett litet möte eller ett stort event. Förutom att möta andra som arbetar i våra lokaler på dagarna, kan du delta i våra nätverksträffar: Society Works Network. Ett spännande sätt att hitta nya bekantskaper och kanske även nya affärer.

Vi löser allt. Och lite till

Vi gör alltid vårt yttersta för att lösa det ni behöver, direkt. Det kan handla om mer plats, mat till en lunch, boende för en av dina gäster eller något helt annat. Personlig service och engagemang är viktiga delar och som medlem hos oss har du alltid hög prioritet.

Modernt och kreativt precis som du

Vi bygger våra lokaler efter ett modernt arbetssätt med kreativ inredning. En bra miljö är viktigt för en bra arbetsdag och en förutsättning för att du ska kunna göra ett extra bra jobb. Hos oss hittar du en uttrycksfull design, signerad Ulrika Didriksson. Hon har tagit fram vårt designprogram och gestaltat vår vision kring färg, form och miljö.

Vi jobbar för att du ska kunna jobba bättre

Välkommen till moderna arbetsplatser och möteslokaler för dig som är på språng eller vill ha ett flexibelt kontor. Som en del av upplevelsen får du fantastisk mat och dryck, spännande lokaler och smarta digitala lösningar som förenklar både vardag och fakturering. Hos oss möter du likasinnade både under arbetstid och efter. Våra nätverksträffar kan bli ditt förlängda nätverk.

Vi finns för att du ska kunna göra det du gör, bättre.

Snabbt och flexibelt, självklart!

Vi har inte funnits sedan 1800-talet, har inget gammalt tänk, ingen historik… Därför kan vi fokusera på att utveckla tjänster som är perfekt anpassade för ett modernt arbetssätt. För oss är det självklart att du själv bestämmer och beställer dina tjänster online. Boka mötesrum, beställ mat, utöka ditt medlemskap… Allt sker enkelt. Jätteenkelt faktiskt.

Hör av dig till oss!

Kontakta oss om du har frågor, vill boka din konferens eller komma på en rundtur.