Kontorshotell Stockholm

På jakt efter ett kontorshotell Stockholm? Bara ett stenkast från Stureplan hittar du det attraktiva kontorshotellet Society Works.. Våra flexibla lokaler mitt i Stockholm är komplett med ett fantastiskt läge och rätt miljö för att främja kreativitet och nätverkande. Som medlem så kan du bland annat få tillgång till privata kontor, evenemang och mötesplatser.

Vårt kontorshotell Stockholm är vår senaste coworking hub med möjlighet till eget kontor, loungemedlemskap, fast kontorsplats och möten mitt i city. Som medlem har du även tillgång till Solna och Arlanda för en flexibel arbetsplatslösning.

Vad vårt kontorshotell Stockholm erbjuder

Hos oss har du tillgång till ett fantastiskt ekosystem av resurser, inspiration och samarbetsmöjligheter för att hjälpa dig att maximera utvecklingen av dig och ditt företag.

Oavsett om du är frilansare, startup eller ett mer etablerat företag om ni vill utvecklas och sitta i en kreativ miljö så finns det plats hos oss och på vårt kontorshotell i Stockholm.

Vi på Society Works erbjuder moderna, flexibla kontor och möteslösningar för jättesmå, små, lite större och stora företag mitt i Stockholm. Om ni är behov av tillfälligt mer plats för medarbetare och gäster så ser vi till att hitta en lösning som passar er. Vilket medlemskap passar era behov? Vill ni ha något annat skräddarsyr vi gärna.

SOCIETY STOCKHOLM CITY

Brunnsgatan 6 – ett stenkast från Stureplan

Nu har vi öppnat vår senaste coworking hub med möjlighet till eget kontor, loungemedlemskap, fast kontorsplats och möten mitt i city.  Som medlem har du även tillgång till Solna och Arlanda för en flexibel arbetsplatslösning.

Företagshotell Stockholm

Tack vare Stockholms fartfyllda och kreativa miljö så är det en suverän plats att hämta inspiration från dagligen. Utmärkt, tänkte vi och leta direkt efter en lokal. Vi vågar påstå att du kommer trivas som fisken i vattnet på vårt kontorshotell Stockholm Skulle du vara intresserad av att hyra kontorsplats i Stockholm så har du alltså kommit helt rätt. Med våra medlemskap olika medlemskap att välja mellan kan du se till att hitta något som passar just dina behov. Skaffar du medlemskapet Flexible Lounge så kan du själv välja i vilket kontorshotell du vill jobba på, perfekt för dig som är ute och reser mycket då du även får tillgång till vårt kontorshotell Arlanda. Att fixa en kontorsplats på Arlanda har aldrig varit enklare.

Målet med vårt kontorshotell Stockholm

Vårt mål är att främja skapandet av kreativa entreprenörer genom att erbjuda ett kontorshotell som verkligen uppfyller dagens behov. Society Works kontorshotell är optimerat för att främja samarbeten, nätverk och nya kontakter. Hos oss kan du omge dig med likasinnade individer och entreprenörer som är lika drivna och kreativa som du. Dessutom är Society Works engagerade i att växa med dig och ditt företag. Därför erbjuder vi flexibla lösningar och medlemskap – från fasta arbetsplatser till öppna lounger, till privata kontor och konferensrum. Vi vet att vi måste hålla utrymmet öppet för att ditt företag ska växa, förändras och anpassa sig efter en ständigt utvecklande omvärld.

Medlemskap

Vilket medlemskap passar bäst?

Society Works erbjuder moderna, flexibla kontor och möteslösningar för jättesmå, små, lite större och stora företag. Behöver ditt företag tillfälligt mer plats för medarbetare och gäster hittar vi en lösning. Vilket medlemskap passar dina behov?

Vill du ha något annat skräddarsyr vi gärna!

Hör av dig till oss!

Kontakta oss om du har frågor, vill boka din konferens eller komma på en rundtur.