Kontorshotell Arlanda

Som egenföretagare, entreprenör och kreatör behöver man en givande, inspirerande och bra miljö att arbeta i även när man är på språng och kanske behöver ett kontorshotell Arlanda. Vi tror att en kontorsplats handlar om så mycket mer än att bara vara en plats där man jobbar. Miljön, flexibiliteten och människorna som du sitter tillsammans med är faktorer som gör den stora skillnaden. Välkommen in på en rundtur på kontorshotellet Arlanda.

Society Works Solna lanserades i februari 2018 och öppnade Stockholm Norr på Arlanda, terminal 5 i september och nu senast Stockholm City på Brunnsgatan 6 i april 2019. Hör av dig till oss för att boka din plats. Under året öppnar vi även på Stockholm Söder!

Coworking Arlanda

Hos oss har du tillgång till ett fantastiskt ekosystem av resurser, inspiration och samarbetsmöjligheter för att hjälpa dig att maximera utvecklingen av dig och ditt företag.

Det unika med Society Works är att  konceptet bygger på coworking och är mer än ett vanligt  kontorshotell, det är mötesarena och nätverk och  för företag att trivas i och utvecklas

Här jobbar våra medlemmar i en kreativ miljö som inspirerar till tillväxt och bättre affärer. I våra lokaler kan vi utlova att du kan vara både produktiv och effektiv samtidigt som du har möjlighet att möta andra och utbyta idéer och skapa nya innovationer. 

Vi tror att du, precis som vi, mår bra av en miljö full av liv och många kollegor, även om ditt bolag kanske inte är så stort ännu. Det ger en känsla av någonting större och Society Works är en katalysator för affärer genom nätverket.

Något som vi är stolta över är just våra nöjda kunder, nytänkande arbetsplatser och att vi skapat en mötesplats och ett community för företagare och entreprenörer runt om i Stockholm.

Oavsett om du är frilansare, startup eller ett mer etablerat företag om ni vill utvecklas och sitta i en kreativ miljö så finns det plats hos oss och på vårt kontorshotell Arlanda.

Kontorshotell Arlanda

Kontors- och möteslösningar på Arlanda!

Vi har öppnat Society Works på Arlanda, terminal 5. Nu kan du äntligen ha ett avskilt möte eller en egen arbetsplats medan du är på resande fot. Vi samarbetar med Pontus in the Air och erbjuder mat och fika från brasseriet.

 

Hyr kontorsplats på Arlanda

Tack vare att Arlandas fartfyllda och kreativa miljö så är det en suverän plats att hämta inspiration från dagligen. Utmärkt, tänkte vi och leta direkt efter en lokal. Vi vågar påstå att du kommer trivas som fisken i vattnet på vårt kontorshotell på Arlanda. Skulle du vara intresserad av att hyra kontorsplats på Arlanda har du alltså kommit helt rätt. Med våra medlemskap olika medlemskap att välja mellan kan du se till att hitta något som passar just dina behov. Skaffar du medlemskapet Flexible Lounge så kan du själv välja i vilket kontorshotell du vill jobba på, perfekt för dig som är ute och reser mycket och spenderar mycket tid på just Arlanda. Att fixa en kontorsplats på Arlanda har aldrig varit enklare.

Varför coworking kontoret Society Works`?

Dagens företag måste vara både flexibla och öppna för samarbeten – det finns inget annat sätt att hålla jämna steg, och fler och fler företag vänder sig till kontorshotell för att hjälpa dem nå sina mål. Hos Society Works så gör vi allt för att skapa en arbetsplats som hjälper moderna företag att lyckas och vi tror att det bästa sättet att främja kreativitet är att helt enkelt fördjupa sig i det – från de människor du arbetar med till det utrymme du arbetar i. Med det i åtanke så designade vi våra delade arbetsytor och privata kontor för att maximera integritet, samarbete och anslutning så att medlemmarna kan arbeta effektivt, produktivt och så lönsamt som möjligt.

Medlemskap

Vilket medlemskap passar bäst?

Society Works erbjuder moderna, flexibla kontor och möteslösningar för jättesmå, små, lite större och stora företag. Behöver ditt företag tillfälligt mer plats för medarbetare och gäster hittar vi en lösning. Vilket medlemskap passar dina behov?

Vill du ha något annat skräddarsyr vi gärna!

Hör av dig till oss!

Kontakta oss om du har frågor, vill boka din konferens eller komma på en rundtur.