Location, location, location!

Vi finns i och kring Stockholm och öppnar ständigt upp nytt. Den här sidan uppdateras löpande.

Society Works Solna lanserades i februari 2018 och öppnade Stockholm Norr på Arlanda, terminal 5 i september och nu senast Stockholm City på Brunnsgatan 6 i april 2019. Hör av dig till oss för att boka din plats. Under året öppnar vi även på Stockholm Söder!

SOCIETY SOLNA

Boka din plats redan nu!

Välkommen till moderna arbetsplatser och möteslokaler för dig som är på språng eller vill ha ett flexibelt kontor. Vi erbjuder spännande lokaler, både egna kontorsrum och öppna arbetsytor med smarta digitala lösningar. Här i Solna får du med ett all inclusive-medlemskap ett eget kontor samt lunch från vår partner Pocket by Pontus Arenastaden varje vardag. Vi ses på Evenemangsgatan 31 i Solna.

SOCIETY STOCKHOLM CITY

Brunnsgatan 6 – ett stenkast från Stureplan

Nu har vi öppnat vår senaste coworking hub med möjlighet till eget kontor, loungemedlemskap, fast kontorsplats och möten mitt i city.  Som medlem har du även tillgång till Solna och Arlanda för en flexibel arbetsplatslösning.

SOCIETY STOCKHOLM SÖDER

Öppnar snart!

SOCIETY STOCKHOLM NORR

Kontors- och möteslösningar på Arlanda!

Vi har öppnat Society Works på Arlanda, terminal 5. Nu kan du äntligen ha ett avskilt möte eller en egen arbetsplats medan du är på resande fot. Vi samarbetar med Pontus in the Air och erbjuder mat och fika från brasseriet.

 

Hör av dig till oss!

Kontakta oss om du har frågor, vill boka din konferens eller komma på en rundtur.